Contact Contact

Contact

Ik had al een ring van Milk Gems gekocht als afsluiting van de borstvoedingsperiode van ons 3e wonder, maar ik heb deze ring ook besteld. Ik heb van mijn 1e 2 kids borstmelk in de vriezer bewaard. Deze heb ik verwerkt in deze ring. Zo heb ik van al onze 3 kids een sieraad met herinnering. Ik draag de ring(en) met trots :)

Wow! The quality of the ring is just wonderful. The size, colour and workmanship in creating this item has exceeded my expectations. I ordered this as a gift for my partner, who lost her beloved pet cat some time ago. Galiena’s communication with me throughout was outstanding and the care, help and support she gave me was wonderful. Suffice to say that when we received the ring, my partner not only loved it, she was overwhelmed. It is a lovely piece
of jewellery, but also a beautiful reminder of our pet cat. We also loved the message we received along with it, again showing the love and care that she puts into her work and a true representation of her caring, supportive customer service when dealing with a subject that holds sadness and loss at its heart but provides a beautiful way to remember our beloved Alfie. Thank you!

Het is alweer even een paar maandjes geleden dat ik mijn sierraad mocht ontvangen. Voor mijn dochter’s eerste verjaardag had ik een goud bedeltje besteld. Met Galiena overlegd precies hoe ik het wilde hebben, en ik kan niet anders zeggen dan dat het eindresultaat perfect is! Maar naast het resultaat, vind ik ook dat het proces erg fijn is verlopen en dat het contact met Galiena erg prettig is. Ik kan haar werk echt aan iedereen aanraden, en mocht ik opnieuw een sierraad willen ontwerpen, dan neem ik zeker contact op met Galiena!

Ik heb melk gestuurd die al 3 jaar in mijn vriezer ligt. Toen ik het in de vriezer stopte, was ik al gestopt met borstvoeding en was mijn melk niet van geweldige kwaliteit (heel weinig vet). Ik maakte me veel zorgen of de kleur wel mooi zou blijven. Er was uiteindelijk geen reden om me zorgen te maken. Ook de lichtere kleur van mijn moedermelk is prachtig mooi in gouden ring. Ze heeft subtiel wat glans bijgedaan en dat geeft een leuke effect. Mensen
kunnen niet geloven dat mijn ring van mijn melk is gemaakt. Met de antieke uitstraling die de ring heeft, denkt iedereen dat het een familie erfgoed is. De ring heeft veel details , ze heeft echt ontworpen wat ik in gedachten had. Bedankt Milkgems!

Ik heb vandaag mijn ketting ontvangen. Ik ben blij dat ik rosegoud heb gekozen. Het is behoorlijk indrukwekkend! Nu kan ik de as van mijn moeder naast mijn hart hebben. Ik ben onder de indruk van van de afwerking en kwaliteit en ook de service is uitstekend!

Sara B
W. Kaloumenos
Nurhan
Esther Gijssens
Marielle van Langen