Shipping-EU

MOEDERMELK VOORBEREIDEN:
 1. Doe 10-15 ml moedermelk op kamertemperatuur in een bewaarzakje voor moedermelk.
 2. Ik raad niet aan om meer dan 15ml per kind te sturen, omdat grotere volumes meer kans hebben om te lekken. Kies je voor een moedermelksieraad met meerdere periodes of verschillende moedermelk (bv. voor verschillende kinderen) of die apart geconserveerd moeten worden, gebruik dan voor elk kind 1 opbergzakje voor moedermelk.
 3. Sluit het zakje en doe dit zakje in een tweede moedermelkbewaarzakje. Gebruik een een watervaste stift en schrijf op elke zak de naam van het kind. Wikkel elke zak afzonderlijk in een papieren handdoek en plaats ze afzonderlijk in een andere moedermelkbewaarzakje om jouw melk te verzenden. Als je geen bewaarzakje voor moedermelk hebt, kan je de melk in een koelkast bewaarzakje dat luchtdicht afsluit. Dit is de riskantere optie, dus probeer de eerste methode.
 4. Schrijf jouw bestelnummer + jouw volledige naam op de buitenste zak(ken). Je kunt je bestelnummer vinden in de bevestigingsmail die ik je heb gestuurd nadat je je bestelling hebt geplaatst.
 5. Lees de volgende stap "Jouw insluitsels verzenden".
 
HAARLOKJES VOORBEREIDEN:
 1. Doe minstens 10-15 haartjes in een wattenschijfje om ze bij elkaar te houden. Doe het haar in aluminiumfolie maar vouw het niet te veel omdat het haar zal knikken en ongeschikt is voor gebruik.
 2. Schrijf de naam van de persoon op dit pakje. Doe dit pakje in een klein enveloppe en schrijf je bestelnummer + je volledige naam op de enveloppe. Je kunt je bestelnummer vinden in de bevestigingsmail die ik je heb gestuurd nadat je je bestelling hebt geplaatst.
 3. Lees de volgende stap "Verzenden".
ASRESTEN VOORBEREIDEN:
 1. Doe ½ theelepel asresten in aluminiumfolie. Vouw het een paar keer dicht. Doe het aluminiumfolie in een enveloppe terug en schrijf de naam van jouw dierbare op de enveloppe.
 2. Doe deze in een tweede enveloppe en schrijf je bestelnummer + je volledige naam op de enveloppe.
 3. Lees de volgende stap "Verzenden".

 

VERZENDING VAN JOUW INCLUSIES:
 1. Voeg voor de douane een handgeschreven of getypte notitie toe aan jouw pakket en verzegeld deze in een andere zakje om het te beschermen tegen lekken, waarbij duidelijk wordt vermeld dat de inclusies in het pakket:
 2. kleurstoffen voor het maken van sieraden als je moedermelk of as verzendt. Schrijf NIET dat je daadwerkelijk moedermelk of as verzendt.
 3. een haarlokje bevat voor het maken van een gedenksieraad.
 4. Dit is voor het geval de douane jouw pakket opent en wil weten wat er precies in het pakket zit.
 5. Doe je inclusies in een simpel luchtkussen enveloppe of een klein doosje. Gebruik alleen een normale, met luchtkussen gevulde envelop of doos om problemen met de douane te voorkomen.
 6. Verstuur jouw inclusies altijd met aangetekende post. Zet op het aangifteformulier of het formulier van jouw postbedrijf dat de waarde van jouw zending $20 of 20 euro is. Jouw inclusies zijn zeer waardevol en niet vervangbaar, maar als je een hoger bedrag op jouw verzendpapieren zet, zal de douane ze langer vasthouden om te onderzoeken of zelfs invoerkosten en belastingen in rekening brengen.
 7. Stuur jouw inclusies naar dit adres:
Milkgems – Zurcher
Joost Banckertsplaats 241
3012 HL, Rotterdam
Zuid Holland – Nederland (Holland)
 1. Door het Covid-19 virus kan het soms langer duren voordat je pakketje aankomt. Maar ik heb nog nooit gehad dat een pakket niet is aangekomen. Je kan jouw pakket volgen met de track en trace van het door u gekozen postbedrijf.